5 motive să iubiţi BlackBerry (NOT)

Ei bine, dacă nu vă e suficient sistemul de email care e genial şi tastatura mică dar eficientă de pe terminalele BlackBerry, CEO-ul RIM, producătorul BlackBerry, vă oferă câteva motive solide să „ţineţi” cu RIM:

  1. RIM face profit
  2. RIM este în creştere
  3. RIM a petrecut ultimii 4 ani devenind o companie globală
  4. RIM lucrează cu operatori mobili în 170 de ţări
  5. RIM are produse în aproape 30 de limbi

Nu e o glumă, sau nu e în întregime o glumă. Într-un acces de mânie, Co-CEO-ul RIM Mike Lazaridis s-a plâns în public pentru NYT. Vă redăm citatul în engleză, pentru conformitate:

„Why is it that people don’t appreciate our profits? Why is it that people don’t appreciate our growth? Why is it that people don’t appreciate the fact that we spent the last four years going global? Why is it that people don’t appreciate that we have 500 carriers in 170 countries with products in almost 30 languages?

Şeful de la RIM este probabil supărat că lucrurile nu mai merg la fel de bine ca anul trecut, când vânzările le-au depăşit la un moment dat pe cele ale Apple pe acest segment. Totuşi, având în vedere că produsele planificate pentru acest an de RIM, începând cu PlayBook, arată destul de bine, noi nu ne-am pierde complet speranţa chiar dacă nu suntem neapărat fani ai sistemelor BlackBerry. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.