Articole

Intel’s Compute Stick – Windows 8 pe TV

 

intel logoIntel® Compute Stick este un dispozitiv de noua generatie gata de rulat „out-of-the-box” care vine pre instalat cu Windows 8.1 si este de marimea unui stick. Ati citit bine, un mini-pc de marimea unui stick usb.

Nu numai atat, micul PC este echipat destul de bine: un procesor Atom quad-core,2GB RAM, 32GB spatiu de stocare, Bluetooth si wi-fi. Pretul retail este anuntat la 149$. Cei de la Intel au anuntat ca va exista si o varianta mai ieftina care ruleaza pe Linux cu RAM si spatiu de stocare mai mici si va costa 89$.

The Intel® Compute Stick transforms any HDMI display intoa computer
Pe site-ul intel Compute Stick este prezentat ca fiind o solutie perfecta pentru productivitate usoara, social networking, web browsing si streaming online sau jocuri. Suntem siguri ca nu va veti putea juca jocuri de ultima generatie pe acest mini-PC, dar conectat la orice TV cu intrare HDMI devine un calculator de birou decent si cel mai important, extrem de portabil. Desi o data exacta nu este anuntata, stim ca Compute Stick va fi disponibil chiar de anul acesta.