Articole

Vendetta Online vine cu noutăți pe frontul MMORPG Android

I-am scăpat din mână doar câteva săptămâni pe cei de la Guild Software, producătorul jocului MMORPG Vendetta Online, dar în această perioadă au apărut câteva noutăți interesante în joc. Vă reamintim că Vendetta Online este printre primele jocuri de acest gen (MMORPG) care rulează pe toate platformele PC dar și pe Android. Mai mult de atât, jucătorii care se conectează pe Android se află în același univers cu jucătorii de pe PC, un lucru unic pe această platformă.

Trecem deci la noutăți. După ce Guild Software anunțase că singura configurație hardware suportată este pe cea cu chipset-uri Tegra, iată că ultima versiune (care necesită într-adevăr încărcarea jocului folosing un sideloader) începe să suporte și procesoare din familia Qualcomm Snapdragon. Știrea a apărut prima dată într-un anunț de presă al celor de la Qualcomm, dar în Iunie Guild Software a confirmat informația și a lansat între timp, pe 3 Iunie, primul sideloader care suportă direct chipseturile Snapdragon.

O altă știre importantă este că una din ghildele care activează în universul Vendetta Online a reușit să construiască prima navă de dimensiuni mari (capship în terminologia jocului) prin efortul propriu al acestei ghilde.

Dacă vreți să experimentați aceste noutăți cel mai simplu este să vă creați un cont gratuit pe site-ul oficial și să descărcați gratuit aplicația, pe Windows, Mac, Linux sau Android. Puteți juca 8 ore de joc efectiv fără să plătiți nimic.

Noi vă prezentăm câteva capturi din joc care conțin noua navă-capitală.