Articole

Jocuri Gratuite: Kerbal Space Program

Kerbal Space Program de la Squad Games, este un joculeţ gratuit lansat de curând dar care a primit o muţime de actualizări de la lansare şi până acum, aşa că şansele să aveţi o experienţă interesantă cu acest joc sunt destul de mari.

Kerbal Space Program este un simulator de lansator de rachete, în care concepeţi o rachetă orbitală cu toţi parametrii asociaţi după care o lansaţi în orbită. Evident, în funcţie de cât de bine vă descurcaţi, racheta va ajunge sau nu pe orbită. Există posibilitatea ca rachet să rămână fără combustibil, sau ca design-ul pe care l-aţi gândit să nu fie suficient de bun, astfel încât racheta poate exploda în atomosferă.  Lucrurile nu sunt foarte simple, fiindcă aveţi 3 micuţi astronauţi într-un colţ al ecranului, pe care îi aveţi la bord, deci e bine să vă gândiţi foarte bine dacă racheta e ok, altfel cei 3 ar putea deveni praf cosmic sau nici măcar.

Jocul este în continuare dezvoltat susţinut de cei de la Squad Games, deci chiar dacă deocamdată poate părea un pic simpluţ, noi i-am acordat nota 7.5 pentru strădanie. Vi-l recomandăm să îl descărcaţi şi să-l testaţi singuri, fiind vorba de un joc gratuit.