Articole

Android 2.3.3 pentru Samsung P1000 Galaxy Tab

Cu toate că Samsung s-a concentrat pe produsele de top din gama tabletelor, mai precis Samsung Galaxy Tab 8.9 şi Galaxy Tab 10.1, e bine că Samsung nu i-a ignorat pe cei care au susţinut business-ul încă de lansarea primelor tablete, care au apărut de luni bune pe piaţă şi carear putea să nu fie capabile de Android 3.

Samsung P1000 Galaxy Tab primeşte deci un update major la Android 2.3.3 Gingerbread. Tableta de 7inch descarcă deja update-ul în versiunea nebranded a tabletei, dar probabil şi tabletele care au fost vândute de operatori vor fi actualizate în curând.

Aşa cum spuneam au existat zvonuri cum că Samsung P1000 nu va putea ajunge niciodată la Android Honeycomb, deci acest update ar putea să fie maximul de upgrade pe care îl mai primeşte această tabletă de 7inch, dar având în vedere că tableta se vinde sub 350USD în US dealul nu e chiar aşa de prost.

Pe de altă parte HTC a anunţat că HTC Flyer ar putea să primească un update la Honeycomb în curând, aşa că mitul care spune că e o problemă de licenţă ca tablete 2.x să nu poată fi upgradate la Honeycomb să fie exact asta: un mit.