Articole

Captain America: Super Soldier

Sega a anuntat ca va lansa Captain America: Super Soldier pe data de 19 Iulie, exact cu o saptamana inainte de lansarea filmului Captain America: The First Avenger. Jocul va fi disponibil pe platformele Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii si DS. De asemenea, desi anuntase ca va produce si o varianta pentru PSP, Sega a ales in cele din urma sa produca o versiune pentru Nintendo 3DS.
Sega a colaborat cu casa de productie a filmului astfel incat storyline-ul jocului va fi original dar in acelasi timmp bazat pe povestea filmului al carui actori principali sunt: Chris Evans (Fantastic 4), Tommy Lee Jones si Samuel L. Jackson.

Captain America este un super soldat dar care se incadreaza in limitele normalului, deci nu va asteptati la fulgere, tunete, zbor sau alte super puteri. In schimb personajul este unul de tip „Batman”, indicat celora carora le place sa loveasca cu pumnii si picioarele in diferite combo-uri, singura abilitate fiind cea de a arunca un scut imens in inamici sai.
Un alt lucru ce face acest joc interesant este faptul ca arata, se simte si este un joc complet diferit in functie de fiecare platforma. Asa ca, in functie de consola pe care o aveti in casa sau in buzunar, Captain America va aduce placere sau disconfort.