Articole

iPad2 disponibil în alte 25 de ţări, dar nu şi în România

La 2 săptămâni după lansarea din Statele Unite, Apple anunţă că iPad 2 va fi lansat vineri în magazinele din alte 25 de ţări: Australia, Austria, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Mexic, Noua  Zeelandă, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, U.K.

Le-am aşezat în ordine alfabetică în această listă ca să fie clar: România nu se află printre cele mai importante 25 de ţări targetate de Apple ca pieţe semnificative de desfacere, deşi România are şi ea numărul ei de hardcore fans ai produselor Apple.

Oricum, observăm că iPad 2 poate fi cumpărat destul de uşor la o vizită în Austria, Cehia Italia sau chiar Ungaria, aşa că aşteptăm de la voi primele rapoarte cu privire la versiunea de iPad 2 pe care v-aţi decis să o cumpăraţi din ţările vecine.

Din comunicatul de presă al celor de la Apple mai aflăm că iPad 2 va fi disponibil din Aprilie şi în Hong-Kong, Corea, Singapore şi alte câteva ţări din Aprilie, dar probabil că România se află în categoria „many more countries arround the globe” unde iPad 2 va ajunge în lunile ce vor urma acestei lansări.