Silicon Valley: Sezonul 3

„Jobs was a poser, he didn’t even write code!”

„Bit Soup, like alphabet soup but ones and zeros instead of the letters. Cause binary… Binary is ones and zeros.”

Silicon Valley este un serial de comedie, usor de digerat, despre…ai ghicit… viata in Silicon Valley. Productia urmareste povestea a patru programatori care locuiesc impreuna si incearca sa dea lovitura.

Serialul a fost nominalizat la Emmy, creatorul sau fiind in spatele unor productii clasice precum „Beavis & Butt-Head” sau „King of the Hill”.

Productia are deja 2 sezoane foarte reusite iar trailerul pentru sezonul 3 nu dezamageste. Check it out:

 

 

Un mic bonus: baietii de la WIRED au invitat protagonistii serialului sa ghiceasca cu ce se ocupa firme adevarate de it, evaluate la peste 1 miliard de dolari. Iata ce a iesit:

Bosch vrea să mai deschidă o fabrică în România

Conform Romania Business Insider, firma germană Bosch intenţionează să mai deschidă în România o fabrică de componente pentru industria automobilelor. Planurile sunt pentru regiunea Blaj, unde ar fi vorba de o investiţie de la zero, conform directoarei generale a subsidiarei Bosch în România, Brigitte Eble.

Grupul Bosch este prezent în România din 1994 şi include mai multe companii care activează în domeniul tehnologic, de la echipamente şi produse electrocasnice până la unelte şi componente industriale pentru industriile uşoare.