Articole

LG Optimus Black va fi lansat întâi în Europa

Chiar dacă preţurile în Statele Unite vor fi cu siguranţă mai mici decât în Europa, avem măcar satisfacţia că LG Optimus Black va fi lansat întâi în Europa. Telefonul a stârnit admiraţia site-urilor care se ocupă de astfel de subiecte prin caracteristicile estetice, începând cu grosimea telefonului, care este de 9.2 milimetri.

O altă caracteristică interesantă este displayul NOVA 700nit, care îmunătăţeşte semnificativ caracteristicile vizuale în special în condiţii de lumină exterioară excesivă.

LG Optimus Black va fi lansat în Europa în această lună, urmând ulterior să fie lansat în America şi Asia.

Captain America: The First Avenger (trailer)

Vineri a fost lansat trailerul oficial al filmului Captain America: The First Avenger. Cum va povesteam in urma cu putin timp, pelicula va fi acompaniata de un joc Third Person Action Adventure care vine sa comleteze povestea filmului. In timp ce gamerii au avut ocazia sa vada primele imagini in-game ale jocului Captain America: Super Soldier, despre filmul bazat pe personajul creat de Marvel nu se stiau prea multe. Vineri a aparut trailerul oficial al filmului si pare inca un produs scos din matrita Marvel. Punctul forte, singurul din ceea ce prezinta pana acum filmul, sunt efectele speciale. Fizicul actorului Chris Evans (in rolul lui Steve Rogers aka Captain America) este manipulat digital astfel incat sa arate subnutrit la inceputul povestii, urmand ca apoi sa devina un zid de masa musculara. O metoda mult mai usoara decat ceea ce a facut Christian Bale (care joaca si rolul lui Batman) pentru „Masinistul”, cand a reusit sa slabeasca aproape 30kg pentru rolul lui Trevor Reznik.

Captain America urmeaza una din povestile clasice ale super-eroului: un tanar care vrea sa lupte pentru patria sa (ghici care) este refuzat din cauza conditiei sale fizice. Primeste oportunitatea vietii- sa intre intr-un program top secret, care nu decurge conform planului si il transforma intr-
un super erou. Orice super-erou trebuie sa infrunte un „super-villain”(v. poza), iar Captain America are ocazia sa se ridice la inaltimea ocaziei. Morala: Copii, iubiti-va tara si nu uitati ca puteti fi oriceea ce vreti sa fiti! Sfarsit..

http://www.youtube.com/watch?v=A1Hi8B1jOBo&w=550