Articole

Angry Birds pentru PC, beta în Chrome Web Store

Google a lansat recent faimosul joc Angry Birds, despre care am mai vorbit şi noi, pe Google Chrome Web Store, asta însemnând că Angry Birds poate rula acum pe virtual orice platformă. Jocul poate fi descărcat gratuit de pe Chrome Web Store, şi poate fi instalat ca aplicaţie Chrome.

Ne pare bine că  în joc se salvează starea curentă a progresului în joc, astfel încât să nu-l iei de la capăt de fiecare dată când îl accesezi din nou. Un aspect pe care l-am mai verificat şi care ne-a dezamăgit a fost că rezoluţia ferestrei de joc efectiv este limitată chiar şi în versiunea HD, astfel încât nu te poţi bucura de întreaga suprafaţă a monitorului ca să vezi şi păsările şi ţintele. Sau poate chiar asta e idea.

Un lucru interesant pe de altă parte este posibilitatea de a juca Angry Birds pe un computer desktop multitouch care rulează Windows 7, controalele jocului fiind perfect gândite, jocul putând fi jucat pe un ecran touch-screen de PC exact la fel cum este jucat pe un smartphone Android. Noi am făcut testele cu un MSI WindTouch AE2420 multitouch şi nu am avut nimic de reproşat.

Top 20 Clipuri Virale, simplu de găsit

Iar ți-ai pierdut vremea căutând cele mai tari clipuri de pe YouTube și ai dat doar peste pisicuțe, bebeluși care dorm sau râd isteric și alte asemenea? Vrei să vezi ce a fost cu adevărat viral?

Dacă vrei să eviți pe viitor etapele intermediare pentru a ajunge la cele mai tari clipuri video, o să trecem direct la adresă: intră pe http://viralvideochart.unrulymedia.com/ și poți să iei la rând, direct pe site-ul celor de la Unruly Media, top 20 viral video chart.

Și ca să nu vă lăsăm chiar cu ochii în soare, includem și noi aici clipul de pe locul 1, un videoclip creat de Google pentru campania offline de promovare a serviciilor Google și a platformei Google Chrome. Clipul se cheamă Dear Sophie, și suntem siguri că o să vă placă.

Celelalte clipuri, dacă nu ați plecat deja pe link-ul oferit mai sus, sunt despre:

  • Vinicius despre Dead Space 2
  • Jennifer Lopez și noul clip Im Into You, cu Lil Wayne
  • Samsung Galaxy Extreme Unboxing și plimbarea pe la munte
  • Un clip cu un câine
  • Un alt clip de promovare Google Chrome: It gets better
  • clipul Nicole Scherzinger ft 50 Cent – Right There
  • clip Chris Brown – She Ain’t You
  • Bruno Mars – The Lazy Song

și așa mai departe. Dintre următoarele clipuri am mai remarcat un clip cu Jennifer Lopez și unul cu Beyonce, 2 clipuri despre Osama și unul despre iPad 2, dar ne-am gândit să aveți și câteva surprize.

Build-urile Google Chrome Canary disponibile acum pe Mac

Google Chrome Canary este un canal de release-uri a browser-ului Google Chrome care sunt chiar mai instabile decât canalul Dev, asta însemnând update-uri mai rapide cu noile facilităţi, dar în acelaşi timp şi probleme mai mari şi bug-uri mai serioase, având în vedere că testele manuale care se fac înainte de release-ul fiecărui build nu sunt la fel de amănunţite.

Google Chrome Canary este disponibil pe Windows din August 2010, dar acum poate fi utilizat şi pe Mac-uri. O facilitate pe care echipa de dezvoltatori a acordat-o pentru canalul Canary a fost posibilitatea de a rula acest build în paralel cu un channel Dev, Beta sau Stable, pentru a avea totuşi un browser stabil pentru activităţile obişnuite şi a nu fi obligaţi să recurgeţi la Internet Explorer sau alt browser.