Articole

HTC Inspire 4G şi HTC Desire HD cu 8 ore în plus de baterie

PowerSkin este o husă de telefon care conţine o baterie suplimentară care poate oferi celor două modele de telefon 8 ore suplimentare de funcţionare mulţumită celor 1500mAh pe care îi promite acest gadget. Având în vedere că funcţionalitatea era disponibilă pentru iPhone, nu poate decât să ne bucure că cei de la HTC au mers pe aceaşi idee, mai ales că device-urile mobile actuale sunt foarte nesătule când vine vorba de utilizarea bateriei.

Carcasa PowerSkin este disponibilă deocamdată doar peste ocean şi vă va face o gaură de 60USD, dar pentru cei care folosesc intensiv telefonul nu este totuşi o investiţie atât de costisitoare.

HTC Desire HD şi Incredible S trec la Gingerbread

Veşti bune pentru utilizatorii HTC care s-au abonat la un HTC Desire HD sau un HTC Incredible S pot să răsufle uşuraţi. HTC îşi respectă blazonul şi se află printre primii producătorii care îşi actualizează versiunea de Android la ultimul update existent, Android 2.3 Gingerbread.

Update-urile sunt disponibile ca download-uri OTA de 100MB, deci a venit momentul să încărcaţi telefoanele la maxim, să vă faceţi un backup la datele de pe ele şi să purcedeţi la upgrade. Evident varianta recomandată este printr-o conexiune Wi-Fi, fiindcă în lipsa unui abonament de date nelimitat cei 100MB s-ar putea să vă epuizeze tot traficul pentru luna în curs.

Rămân încă în urmă HTC Desire Z şi HTC Desire, dar ne aşteptăm ca şi aceste telefoane să primească update-ul în câteva zile, deci rămâneţi pe recepţie.