Articole

Combinaţie de servicii Google pe un nou portal

Google a lansat de curând un nou portal care foloseşte motorul de căutare Google şi serviciile adiţionale distribuite de gigantul în domeniul căutării pentru a afişa cât mai multe aspecte legate de un subiect de interes.

Site-ul se numeşte wdyl.com şi vine de la expresia „What Do You Love?”. Folosind motorul de căutare Google, odată ales subiectul de interes, sunt afişate în diverse căsuţe informaţii asociate termenului căutat, cum ar fi imagini, brevete, cărţi, videoclipuri, materiale 3D, dar şi scurtături către alte servicii Google care pot fi folosite în asociere cu termenul respectiv, cum este emailul, grupurile de discuţii, setarea de alterte, trenduri de căutare, informaţii plasate geografic şi aşa mai departe.

Dacă unele informaţii sunt într-adevăr relevante, anumite arii par complet irelevante uneori, în funcţie de termenul căutat. De exemplu la o căutare cu „stupid” am primit idei de tipul „Plan your stupid events”, „Start a stupid discussion group” sau „Search stupid blogs”. Mda, exact ce ne doream, pe de altă parte ce te poţi aştepta când dai un search „prost”, nu?