Articole

LG Optimus Black cu Windows Phone 7?

Cei de la GsmArena au publicat câteva poze cu ceea ce pare să fie un LG Optimus Black care rulează ceva ce seamănă cu WP7, versiunea de Windows utilizată pe terminale mobile touch-screen.

Ei spun că ar putea fi ori o fotografie a unei noi versiuni de LG Optimus Black pe o platformă identică vizual cu versiunea Android a lui LG Optimus Black, ori cineva a reuşit să ruleze WP7 pe hardware de Android.

Noi spunem că mai există câteva variante. Una ar fi ca cineva să fi customizat interfaţa de Android să arate ca WP7, o alta ar fi ca toate pozele să fie nişte falsuri ordinare, mai ales că din pozele disponibile butoanele par să fie cele standard, de Android.

Probabil vom vedea destul de curând (la toamnă?!) şi un LG Optimus Black sau ceva similar care va rula Windows Phone 7, dar deocamdată nu cred că suntem atât de aproape.

Pentru orice eventualitate, vă prezentăm şi pozele.

 

 

iPhone 5 prezentat într-un posibil design de Gizmodo

Site-ul de gizmo-uri si tehnologie Gizmodo a publicat recent câteva imagini și poze despre cum ar putea arăta viitorul iPhone 5

În opinia unora, marginile și colțurile ilustrate nu sunt tocmai o caracteristică Apple, în timp ce alții consideră că variantele de design iPhone 5 prezentate în acele imagini aduc foarte bine cu design-ul de la MacBook, Nano 2 și MacBook Air.

După ce noutățile despre iPhone 5 s-au cam învechit, acestea sunt singurele informații noi mai incitante pe frontul iPhone 5.

Voi ce părere aveți, ce v-ați dori să aducă nou și cum v-ați dori să arate iPhone 5?

Combinaţie de servicii Google pe un nou portal

Google a lansat de curând un nou portal care foloseşte motorul de căutare Google şi serviciile adiţionale distribuite de gigantul în domeniul căutării pentru a afişa cât mai multe aspecte legate de un subiect de interes.

Site-ul se numeşte wdyl.com şi vine de la expresia „What Do You Love?”. Folosind motorul de căutare Google, odată ales subiectul de interes, sunt afişate în diverse căsuţe informaţii asociate termenului căutat, cum ar fi imagini, brevete, cărţi, videoclipuri, materiale 3D, dar şi scurtături către alte servicii Google care pot fi folosite în asociere cu termenul respectiv, cum este emailul, grupurile de discuţii, setarea de alterte, trenduri de căutare, informaţii plasate geografic şi aşa mai departe.

Dacă unele informaţii sunt într-adevăr relevante, anumite arii par complet irelevante uneori, în funcţie de termenul căutat. De exemplu la o căutare cu „stupid” am primit idei de tipul „Plan your stupid events”, „Start a stupid discussion group” sau „Search stupid blogs”. Mda, exact ce ne doream, pe de altă parte ce te poţi aştepta când dai un search „prost”, nu?