Top 5 Camere Foto Digitale

CNET a publicat în ianuarie 2011 un top 5 al celor mai bune camere digitale ale momentului. Cele 5 camere selectate sunt cele mai bune camere foto digitale actuale prin prisma facilităţilor oferite dar ţinând cont şi de preţuri. Aşadar, dacă vreţi să investiţi banii cu folos, iată primele 5 opţiuni în domeniul camerelor foto digitale de toate mărcile, preţurile şi tipurile:

Canon EOS 5D Mark II. Versiunea 2 a unei camere foto care era deja o alegere profesională de excepţie, Canon EOS 5D Mark II îmbunătăţeşte ceea ce era deja bun şi oferă o calitate excepţională pentru fotografii profesionişti.

Nikon D7000. O cameră cu aspect profesional la un preţ decent, dedicată fanilor Nikon care au deja experienţă în domeniul fotografiei digitale.

Canon PowerShot S95. O alegere perfectă pentru utilizatorii de dSLR care îşi doresc o cameră secundară pentru orice eventualitate. S95 vine cu o suită largă de opţiuni manuale care o fac alegerea perfectă pentru acest gen de utilizare.

Panasonic Lumix DMC-GF1 (cu lentila de 20mm). Cea mai bună cameră compactă cu lentile interschimbabile de pe piaţă, perfectă pentru entuziaşti şi amatorii de fotografie. Îi lipseşte totuşi un view-finder optic pentru a putea surprinde mai facil suite de fotografii în regim de viteză.

Kodak EasyShare Z915. Acest megazoom de buzunar de la Kodak este upgrade-ul perfect pentru cei care vor să treacă de la un aparat compact de buzunar la o cameră cu mai multe controale manuale şi cu o lentilă mai lungă.

Pentru poza fiecărei camere click pe taburile următoare:





 

1 răspunde
  1. Dacu
    Dacu says:

    Singura explicatie pentru lipsa din top a lui Canon EOS 7D poate sa fie faptul ca s-a luat un aparat din fiecare categorie, iar Canon EOS 5D MK II e oarecum concurenta lui EOS 7D.
    Oricum, interesant top.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − four =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.