Techsylvania

Cred ca nu mai sunt la curent cu event-urile de IT din Romania pentru ca pe asta l-am ratat complet. Cand mi-a scris un colaborator irlandez ca vrea sa mearga la Techsylvania, am crezut ca vorbeste de un festival de House (minimal, tech and stuff). Am cautat putin, am aflat ca e vorba de, cum se lauda ei, „The Leading Technology event in Eastern Europe” care se intampla sa fie si pe locul 1 in „Top Region for the world 2016” conform Lonely Planet (alt site pe care nu il stiam).

Perioada de desfasurare este 21-24 Mai, in Cluj iar un bilet este ceea ce o persoana normala ar numi: „SCUMP!”. Bine, stim si noi ca biletele astea sunt cumparate de firme, nu de indivizi in mod direct. Mai stim si ca sunt foarte multe invitatii care se impart, deci comparativ cu alte festivaluri pretul este unul „NORMAL”. Printre Speakerii care imi plac mie(sau ma prefac ca imi plac sa fiu cool) se numara:

Jennifer Beecher -> Senior Product Manager at SoundCloud,
Peter Halacsy -> Co-founder and CTO at Prezi,
Vladimir Oane -> Director of Product at Hootsuite
Rohan Chandran -> CEO at TechRocket

Speakerii de la Techsylvania 2016

Speakeri, nu boxe

Poate vad si ei articolul asta, si primesc o invitatie (dubla baieti, da?). Va povestesc cum a fost!

Goodread pe blogul lor: click me!  Bine, asta daca stii sa citesti engleza, daca nu… ma bucur ca iti place IT-ul si cred ca e timpul sa inveti! si sa-ti schimbi iPhone-ul…

1 răspunde
  1. Carmen
    Carmen says:

    Am participat insa cred ca un topic ce putea fi dezbatut mai in detaliu ar fi fost suita de update-uri Google (incepand din septembrie 2016- martie 2017) si daca s-au stabilit anumite reguli/trenduri care pot fi replicate de cei din online.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 19 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.