Articole

Generația 2014 pentru protecție de la G Data security e aici

Problema principală pe care eu, ca om calificat în ale calculatoarelor, o am atunci când folosesc un antivirus, este viteza. Sau mai bine zis lipsa acesteia. În acest moment nu folosesc nicio soluție antivirus pe niciunul din cele 3 sisteme Windows din „gospodărie”.

Și asta pentru că de câte ori am un anvitirus „rezident” în calculatoarele mele, simt inevitabil cum descrește puterea de concentrare a sistemului. Și cum nu sunt dispus să upgradez 3 sisteme de două ori pe an pentru a fi la zi cu puterea de procesare necesară tuturor înfloriturilor software de care am nevoie când și când, antivirusul, care este destul de bine înfipt în tot ce înseamnă activități de sistem, este primul care dispare.

Am avut o introducere foarte lungă, dar importantă, pentru că atunci când propoziția de prezentare a unui antivirus este „faster protection” nu pot decât să mă bucur.

Am testat în trecut soluțiile de protecție de la G Data Security, și n-am apucat să fiu nemulțumit de ele, așa că îmi face plăcere să vă anunț că firma germană de securitate informatică a prezentat la CeBIT 2013 o soluție nouă de protecție pentru utilizatorii „casnici” care vine să satisfacă dorințele mele atunci când vine vorba de un program software.

CloseGap_Schaubild2_ActiveHybrid_05

Odată cu generația 2014, G Data vin cu o tehno0logie hibridă de protecție activă, denumită G Data CloseGap. Pe scurt, sistemul este gândit să ofere protecție folosind o metodă suplimentară de detecție proactivă care te protejează de troienii care vizează aplicațiile bancare, spre exemplu. Noua metodă te ajută să respiri în voie atunci când ești ținta unui atac, indiferent dacă e vorba de un program mallware vechi de o zi, o oră, sau o secundă, atunci când ai norocul să fii prima sau unica țintă a unui atac.

Interfața de administrare este și ea simplificată, indiferent că e vorba de scanare anti-virus, backup sau setările pentru noul AutostartManager. O altă noutate este sistemul de control al device-ului, care vizează proturile USB, DVD-urile și alte device-uri externe ce intră în contact cu sistemul tău.

G Data AntiVirus 2014, G Data InternetSecurity 2014 și G Data TotalProtection 2014 vor fi disponibile pentru public din luna Aprilie 2013.

GDRTP2014_EN_1PC_KM37_1F67C_01