Articole

Samsung Galaxy A7 – Un nou octa-core

Samsung A7 - previewIn ianuarie 2014, Samsung anunta ca Galaxy S5 va fi lansat in 2 modele: un quad-core bazat pe SnapDragon 801 la 2.5GHz si un octo-core Exynos Soc la 2.1 Ghz. Un an mai tarziu, Samsung anunta primul telefon dedicat pe octa-core: Galaxy A7. A7 este echipat cu un procesor multicore ce combina 2 procesoare separate quad-core, permitandu-i utilizatorului sa foloseasca taskuri intensive usor si rapid.

A7 este echipat cu 2GB RAM, 16GB memorie interna si o baterie de 2,600mAh. Telefonul ruleaza Android KitKat pe un ecran de 5.5-inch, cel mai mare din seria A de pana acum, si are o carcasa metalica, slim, ceva neobinuist pentru Samsung.
Samsung-Galaxy-A7-Specificatii

 

A7 preview 2Desi nu exista nici o data a lansarii sau a costului telefonului, ne asteptam ca pretul sau sa graviteze in jurul sumei de 1.500RON fara abonament.
Anuntarea si introducerea telefoanelor din seria A indica faptul ca samsung vrea sa diversifice oferta mai departe de „clasicile serii” S si Note. Acesta lucru poate fi datorat faptului ca noile modele din aceste serii: Galaxy S5 si Note 4 nu au inregistrat vanzari la fel de bune ca predecesorii lor.