TinKode loveşte din nou, un server NASA expus?

La câteva luni după ce un hacker de origine română a expus nişte probleme de securitate ale serverelor Agenţiei Spaţiale Europene, care a recunoscut incidentul, acelaşi hacker anunţă că a intrat pe un server NASA, obţinând acces la informaţii confidenţiale.

Conform declaraţiilor lui TinKode, hacking-ul este un hobby pentru acesta, el neintenţionând să folosească informaţiile obţinute ci doar să atragă atenţia asupra problemelor şi riscurilor de securitate. TinKode anunţă ocazional pe contul său de twitter informaţii despre activitatea sa recentă.

The Register i-a acordat hacker-ului român apelativul „Serial Hacker” într-un articol în care enumeră alte câteva victime ale acestuia: Marina Roială Britanică, MySQL.com.

Într-un interviu recent, TinKode a declarat că odată identificată vulnerabilitatea site-ului NASA care a dus la divulgarea unor imagini nepublicate captate de anumiţi sateliţi de supraveghere ai NASA, hacker-ul român l-a notificat pe webmaster-ul acestui site cu privire la aceasta problemă şi nu există suspiciuni cu privire la alte activităţi maliţioase pe serverele acestora. 

3 raspunsuri
 1. hackeru mafiot
  hackeru mafiot says:

  Nenorocitul inca mai are tupeu sa se dea in spectacol dupa ce a fost arestat sunt altii care au acess deplin sau partial direct in arhivele digitale nasa cear fii sa fac si eu public totul poate o sa castig faima problema e fbi si diccot care deabia asteapta sa ma inhate eu doresc sa imi termin studile in domeniu si sa gastig un ban cinstit dar nu cred ca o sa ajung asa departe si o sa fiu o palarie neagra a mafiei hackerilor .problema este statul din cauza lor ajungem in halul acesta in alte tarii hackerii sunt convertiti de partea binelui in romania o facii de dracii ajungand sa vinzii informatile agentiilor rivale din domeniu technologiei spatiale pentru niste banii sa ai ce manca .Astai romania ?

  Răspunde
 2. asddsfad
  asddsfad says:

  fii sa fac si eu public totul poate o sa castig faima problema e fbi si diccot care deabia asteapta sa ma inhate eu doresc sa imi termin studile in domeniu si sa gastig un ban cinstit dar nu cred ca o sa ajung asa departe si o sa fiu o palarie neagra a mafiei hackerilor .problema este statul din cauza lor ajungem in halul acesta in alte tarii hackerii sunt convertiti de partea binelui in romania o facii de dracii ajungand sa vinzii informatile agentiilor rivale din domeniu technologiei spatiale pentru niste banii sa ai ce manca .Astai romania ?

  Read more: http://zona.ro/2011/05/tinkode-loveste-din-nou-un-server-nasa-expus/#ixzz2SmfDWXnV

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.