Centrală telefonică IP de la NetCom: Snom Plus

Centralele telefonice clasice au cablări dedicate, echipamente sofisticate şi terminale business costisitoare, incompatibile cu alte sisteme. În cazul centralelor telefonice full IP sunt necesare doar trunchiuri SIP de la orice furnizor de internet, care costă doar o fracţiune din abonamentele de telefonie clasică. Prin rutări IP-IP (procesul de alegere a căii prin care un pachet este transmis de la sursă la destinaţie sau destinaţii, prin intermediul Internetului) si utilizarea de softclient pentru terminalele mobile, se pot genera economii de până la 90% din facturile de telefonie.

NetCom a lansat pe piaţă o platformă modernă de comunicaţii business care permite optimizarea semnificativă a costurilor de telefonie. Este vorba despre gama de centrale telefonice full IP bazate pe standardul deschis: SIP (Session Initiation Protocol), centrale produse de compania SNOM,  deţinătorul celui mai bogat portofoliu de telefoane IP-SIP din lume.

Gama de centrale telefonice IP SNOM cuprinde 3 modele, destinate companiilor în funcţie de mărimea acestora, cu opţiuni adaptabile:

  • One Yellow, pentru companii cu până la 20 posturi;
  • One Plus, pentru firme cu până la 150 de posturi;
  • One Blue, pentru organizaţii cu peste 150 de angajaţi.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.