Articole

Evolio lansează un GPS ultracompact, E470-ECO

Evolio, care ne-a obişnuit deja cu un produs nou la fiecare 2 luni şi care se axează în special pe produse din categoria navigatoarelor GPS şi tabletelor, extinde acum seria GPS-urilor superslim cu E470, un GPS cu ecran de 4,3″ compact, cu o greutate de 200 grame.

GPS-ul este echipat cu cea mai noua hartă a Europei şi României, acoperirea Europei de vest este de 100%, iar  reţeaua de drumuri şi străzi a României este cartografiată în proporţie de 99,9 %.

Ca toate GPS-urile Evolio, produsul are actualizare gratuită on-line a hărţii României timp de 12 luni. E-470 se mai remarca printr-o fişă tehnică unde este menţionat un consum de energie redus cu 30% faţă de modele din seriile precedente, încadrându-se în categoria produselor Eco. Datorita consumului optimizat, autonomia declarată a GPS-ului este cu 40% mai mare faţă de cele mai multe din modelele existente pe piaţă.

Informaţiile prezentate nu sunt verificate de noi, ci fac parte din comunicatul de presă oferit de Evolio cu ocazia acestei lansări.