Articole

Noutăți software gratuit de la freecode, fost freshmeat

Astăzi o să vă prezint câteva progrămele interesante, cât mai variate cu putință, lansate săptămâna aceasta prin intermediul freecode.net.

  1. NolaPro 5.0.9248 este un pachet de contabilitate bazat pe cloud care iti ofera cam toate modulele de care ai nevoie pentru a putea rola contabilitatea unei companii, de la firme mici până la gestiuni medii și complicate.
  2. Kigo Video Converter Pro for Mac 6.0.0 este un convertor video pentru Mac care știe destul de multe: DVD Ripping, Creare DVD, Video conversie si descarcare de video de pe diverse servicii online
  3. Electric 9.03 este un program pentru design de circuite electronice, care se adresează unei nișe specifice, dar care se poate dovedi foarte util electroniștilor
  4. Conquests 1.2 este o clonă a celebrului Civilization, si nu cred ca e nevoie sa va spun mai multe. Jocul e matur, drăguț, turn-based multi-player, merită încercat.
  5. Vendetta Online 1.8.228 este un MMORPG pe care îl puteți juca destul de mult timp pe un cont demo și vă asigur că vă va plăcea. Jocul este jucabil pe Windows, Linux, Mac și mai nou și pe Android, inclusiv pe telefoane cu ecran relativ mare.