Articole

FIFA 2014 anunțat de Electronic Arts

Embargoul impus informațiilor despre FIFA 14 a fost oficial ridicat.

Jocul a fost deja anunțat pentru Xbox 360, PS3 și PC, dar se pare că vom primi în următoarele luni informații despre platforme adiționale ce vor fi suportate.

Producătorul Nick Channon a prezentat top 5 cele mai importante modificări într-un clip video.

În ciuda anunțului incitant, se pare că primele reacții la această nouă versiune se încadrează în majoritatea lor în zona „același lucru în fiecare an”, în ciuda promisiunilor repetate pentru modificări revoluționare și schimbări radicale în modul în care este jucat acest joc.

Cele 5 modificări importante anunțate sunt pe următoarele planuri:

  • Dribling îmbunătățit
  • Îmbunătățirea contactului între jucători
  • Schimbarea modului de execuție a unui șut
  • Îmbunătățirea parametrilor fizici de mișcare ai balonului
  • Interfață nouă pentru modul „career”

Spuneți-ne cum vi se pare noile opțiuni și dacă aveți de gând să treceți la FIFA 2014 pe platforma voastră preferată.

fifa14frprotecttheballwmjpg-5e978f

Dragon Age 2

EA si BioWare lanseaza Marti, 8 Martie, noul joc din seria Dragon Age. Fanii seriei se vor bucura atat de cea mai importanta aditie in gameplayul jocului, anume vocea personajului principal cat si de grafica mult imbunatatita si un combat system mai dinamic.

Dragon Age 2 te pune in pielea lui Hawke, un refugiat care va deveni cel mai important caracter din lumea Dragon Age. Povestea se desfasoara pe o perioada de 10 ani si va pune jucatorul in fata unor alegeri morale importante, alegeri ce vor cladi caracterul lui Hawke. Povestea se va contura in functie de alegerile facute si anturajul alaturi de care iti urmezi drumul spre faima si bogatie. Felul in care joci va decide finalul jocului si soarta lumii pe care o lasi in urma.