Articole

Filmare 1080p cu deschidere mare, cu Contour+

Dacă eşti un iubitor de acţiune, indiferent că asta înseamnă sporturi extreme sau plimbări în natură, acum ai o alternativă la populara cameră GoPro. Mai mult decât atât, camera lansată recent are şi un GPS integrat, astfel încât informaţia vizuală înregistrată de cameră se poate bucura şi de facilităţi de GeoTagging.

Şi fiindcă lucrurile nu se opresc aici, acelaşi gadget are şi conectivitate Bluetooth v2.1, care ţi-ar putea permite de exemplu să o conectezi la un iPhone (şi probabil în curând şi la un Android) pentru a activa funcţia de wireless viewfinder.

Ca să continuăm cu surprizele, Contour+ vine şi cu o mufă mini HDMI out şi un port microSD pe spate. Cablul HDMI este şi el inclus în cutie, aşa că te poţi apuca de treabă imediat şi poţi vedea tot imediat rezultatele.

Pe partea de filmare, camera e în stare să înregistreze video la 1080p cu 30fps, iar lentila super-wide cu care este dotată poate filma cu un unghi de deschidere de 170 de grade atunci când filmezi la 720p şi 960p, şi 125 de grade la filmare fullHD 1080p.

Data de lansare a camerei este 18 Mai 2011, iar preţul estimat este de aproximativ 500USD. Mai multe detalii în comunicatul de presă (în limba engleză), pe pagina următoare.

Citește mai mult