Articole

Jocuri gratuite online: despre Hattrick.

Hattrick este un joc online pentru împătimiţii de fotbal managers care vor să îşi exerseze mâna online în loc de consolă. Avantajele ţin de faptul că te lupţi cu alţi jucători reali, şi nu-s puţini, ci zeci de mii, dezavantajele ţin de faptul că cei mai mulţi sunt experţi şi la început ai şanse mici să faci vreo mare brânză în joc.

Pe de altă parte, jocul este destul de bine gândit, fiindcă jucătorii sunt împărţiţi pe divizii şi pe măsură ce devii mai bun avansezi într-o divizie superioară, deci vei fi mereu cam la acelaşi nivel la care sunt şi ceilalţi cu performanţe asemănătoare.

Nu voi intra în detalii despre joc, fiind gratuit puteţi să vă înscrieţi şi să-l încercaţi singuri, vă mai spun doar că nu veţi putea vedea desfăşurarea grafică a jocurilor echipei voastre, ci doar un raport (ce-i drept live) despre desfăşurarea jocului, şi nici nu e vorba de un site betting, pentru asta existând numeroase alte opţiuni de pariuri sportive online. Dacă vă pasionează într-adevăr pariurile, puteți găsi online și biletul zilei.

În jurul jocului s-au dezvoltat şi câteva aplicaţii de windows care vă ajută să ajungeţi la cea mai bună componenţă posibilă a echipei, dar jocul poate fi jucat foarte bine şi folosind doar logica şi bunul simţ, asta neaducându-vă desigur o mare performanţă ci doar satisfacţia reuşitei.

Eu de exemplu nu joc jocul pentru a promova în diviziile superioare, ci doar pentru a vedea dacă pot conduce clubul în aşa fel încât să fie în mod continuu profitabil. Raportez că se poate, clubul condus de mine având în momentul ăsta peste 300.000 de coco doar din fonduri proprii.