Articole

Soluţii gratuite de securitate: Microsoft Security Scanner

Revenim aşa cum am promis cu mai multe detalii despre Microsoft Security Scanner, disponibil pentru download gratuit pe site-ul Microsoft, la http://www.microsoft.com/security/scanner/en-us/default.aspx.

Iată mai jos prezentarea Microsoft a acestui program gratuit de scanare ocazională a sistemului de operare Windows, pe care vi-l recomandăm cu căldură, ca soluţie de securitate suplimentară antivirusului vostru preferat.

Microsoft Safety Scanner

Credeţi că PC-ul dvs. conţine un virus?

Microsoft Safety Scanner este un instrument de securitate care poate fi descărcat gratuit şi care oferă scanare la cerere şi contribuie la eliminarea viruşilor, programelor spion şi altor software-uri rău intenţionate. Acesta funcţionează împreună cu software-ul dvs. antivirus existent.

Notă: Microsoft Safety Scanner expiră în 10 zile de la descărcare. Pentru a executa din nou o scanare utilizând cele mai recente definiţii pentru software-uri rău intenţionate, descărcaţi şi executaţi din nou Microsoft Safety Scanner.

Microsoft Safety Scanner nu suplineşte software-urile antivirus care oferă protecţie permanentă.

Pentru o protecţie în timp real care să contribuie la protejarea PC-urilor personale sau destinate întreprinderilor mici împotriva viruşilor, programelor spion sau altor programe rău intenţionate, descărcaţi Microsoft Security Essentials.


Protejaţi-vă mai bine PC-ul şi navigarea pe Web

Microsoft Security Essentials
Clienţii cu Windows original primesc un abonament suplimentar la Microsoft Security Essentials, software-ul antivirus premiat care vă ajută să vă protejaţi PC-ul.

Internet Explorer
Obţineţi cea mai recentă versiune a browserului Microsoft; securitatea acestuia este îmbunătăţită de filtrul SmartScreen, care vă ajută să evitaţi site-urile Web înşelătoare ce conţin software-uri rău intenţionate, de piraterie prin manipulare, şi fraudele online atunci când navigaţi pe Web.

Windows Live
Cu Windows Live Family Safety, puteţi contribui la protejarea suplimentară a copiilor dvs. pe Internet, stabilind reguli personalizate. De asemenea, puteţi obţine instrumente care să vă ajute să monitorizaţi activităţile online ale copiilor.