Articole

Dead Island lansat pe Steam cu buguri ca bonus

Dead Island, un titlu destul de aşteptat (despre care am mai scris şi noi) de jucători de pe toate continentele şi care a fost livrat de curând prin platforma Steam, a venit cu o surpriză foarte neplăcută. În loc să se lupte cu zombi, jucătorii din america de nord s-au luptat cu erori, crash-uri şi bug-uri. Nu mică le-a fost surpriza când cei mai pricepuţi dintre ei au verificat versiunea jocului şi au constatat că de fapt se joacă pe o versiune preliminară de dezvoltare, şi nu pe cea finală pe care jucau clienţii din restul lumii.

Evindent, Techland, producătorul jocului, a remediat problema destul de repede şi a promis chiar nişte recompense pentru neplăcerile provocate. Mai mult, cei care au jucat pe versunea intermediară vor avea opţiunea să continue de unde s-au oprit sau să reia jocul de la capăt.

Site-urile care publică recenzii pentru jocuri au oferit acestui titlu scoruri care variază între 3 şi 8, dar fiindcă noi nu am avut încă ocazia să îl jucăm nu vă putem sugera decât să vedeţi singuri despre ce e vorba şi să ne spuneţi şi nouă dacă merită banii.