Articole

2012 are un Black Friday cu reduceri la electronice, parfumuri și câte și mai câte

Vinerea neagra 2012, parfumuri, cosmetice si alte produseNici în 2012 nu scăpăm de tentația pe care o aduce Black Friday, sărbătoarea reducerilor și cumpărăturilor, consacrată anul trecut și la noi de demersul câtorva comercianți, în special din zona IT, care au reușit să își blocheze serverele web cu ajutorul ofertelor anterioare.

Anul acesta toată lumea se pregătește pentru Black Friday, și cunoaștem deja numele câtorva participanți datorită campaniilor în care participăm cu diverse site-uri sau proiecte, dar deocamdată nu vă putem dezvălui decât câteva.

În schimb putem să vă spunem că cele (deocamdată) 2 recomandări pe care vi le facem pentru vinerea neagră sunt site-uri verificate și testate chiar de noi, în calitate de clienți, deci puteți face liniștiți cumpărături acolo, în general, dar și special de acest Black Friday prelungit, fiindcă se anunță a fi de fapt un Black Friday Weekend.

Prima recomandare este pentru un site de cosmetice și parfumuri, singurul pe care l-am folosit pentru toate comenzile noastre de parfum și cosmetice, pentru că gamă foarte variată de produse dar în primul rând e printre puținele site-uri care are implementată plata cu cardul, iar asta ne aduce o garanție suplimentară cu privire la calitatea și autenticitatea produselor comercializate. Vizitați deci http://ParfumeriaMea.ro dacă pentru voi este important să aveți și un Black Friday de parfumuri și cosmetice.

Pe partea de electronice, site-ul pe care vi-l recomandăm deja este ESal, furnizorul oficial de hardware, software și laptop-uri pentru Zona.Ro.

[UPDATE 2]

Reacțiile la articol au fost aproape imediate. Vă putem confirma că pregătirile pentru Black Friday se desfășoară și pe domeniul cărților și pe fotografie, și mai nou și pe articole pentru bebeluși.

Lista magazinelor confirmate participante la Black Friday s-a mărit deci la:

Dacă aveți ponturi verificate și despre alte site-uri care vor intra în promoție în următorul weekend vă invităm să ne povestiți despre ele în comentarii.Black Friday Weekend la IT, parfumuri si cate si mai cate