Articole

Batman ar fi invidios

Fiindcă până acum, când a fost vorba de gadgeturi, am vorbit doar de telefoane și alte electronice din aceași gamă, azi am descoperit pentru voi un device ceva mai special. E vorba de o mănușă mai lungă care a fost botezată și care e produsă de Wayne Enterprises.
Presupunând că sunteți printre aceia care și-au organizat propria mică armată, o să vă bucurați să aflați că puteți cumpăra și voi acest gadget dar comanda minimă este de 10 bucăți. Desigur, dacă nu aveți alți 9 prieteni cu care să împărțiți comanda, puteți încerca să folosiți noile tehnologii de replicare celulară ca să vă mai creșteți câteva brațe stângi pe corp.
Redevenind serioși, mănușa despre care discutăm include un arc voltaic de 300.000 de volți care poate să amorțească un animal de mărime rezonabilă, o cameră web 720p ca să imortalizați acțiunile îndrăznețe pe care le întreprindeți cu mănușa, o lanternă, ca să aveți suficientă lumină pentru filmare, și un docking port pentru iPod, pentru a furniza muzica de fundal pentru filmul de acțiune care va rezulta din operarea live a întregului echipament. Totul este acționat desigur de o baterie Li-Ion incorporată. Am zis să redevenim serioși, dar nu ne-a prea ieșit. Cu toate astea, descrierea acestui gadget e reală, inclusiv docking-ul de iPod.
Mănușa a fost gândită și produsă de Dave Brown, un locuitor din California de Sud care era din ce în ce mai deranjat de întâlnirile cu râși care populează această zonă. Și iată că oricăt am încercat să fim serioși, până la urmă tot la râs am ajuns.