EvoTab TB1, tableta Android de la Evolio

Evolio lansează în februarie în România tableta multimedia ultraportabilă cu sistem de operare Android. Ne bucurăm când un dezvoltator-integrator român vine cu un produs personalizat şi la un preţ acomodat pieţei, aşa că vă invităm să aveţi în vedere această tabletă, chiar dacă, la prima vedere, lipsa unui procesor grafic Tegra va face mai puţin viabilă această tabletă ca opţiune pentru gameri.

Tableta denumită EvoTab TB1 are un ecran touch de 7” (aceeaşi dimensiune cu Galaxy Tab) însă beneficiază de o greutate de numai 360 grame la o grosime de numai 11 mm, ceea ce o transformă în cea mai uşoara şi mai plată tabletă de pe piaţă. Evotab dispune de Conectivitate Internet broadband prin Wi-Fi-ul integrat sau 3G prin conectarea unui modem 3G extern. Bateria este Li-Ion de 4500 mAh, ceea ce îi conferă o autonomie de până la 14 ore de operare.

Tableta este dotata cu procesor ARM 11 la 800 Mhz, accelerometru, card reader micro SD, USB host port, miniUSB, speaker, si stereo audio output. O alta noutate a acestui dispozitiv este echiparea cu un trackball ce confera usurinta si precizie in navigare.

Memoria interna de 4GB poate fi extinsa pana la 36 GB cu card de memorie micro SD. Evotab este capabila sa redea filme HD, sa citeasca ebook-uri si sa ruleze aplicatii precum Skype, MSN, Youtube HD download, Internet browsing, Facebook, e-mail si bineinteles o multitudine de jocuri si aplicatii disponible in Android Marketplace.

Evolio a dezvoltat pentru aceasta tableta un serviciu de stiri in colaborare cu Livenews.ro si Presaonline.com. Stirile sunt transmise in timp real si pot fi citite si in mod offline. De asemenea utilizatorii Evotab beneficiaza gratuit de revista presei nationale si locale.

“Tableta lansata oficial astazi se remarca printr-un excelent raport autonomie/greutate. Desi este mai usoara decat produsele similare ale competitorilor, are cea mai mare autonomie a bateriei Iar prin pretul foarte accesibil ne adresam unui segment de piata inca neocupat. Evolio tinteste o cota de piata de 15 % din piata tabletelor in Romania, estimata pentru 2011 la 50 000 de unitati.“ a declarat Liviu Nistoran, Presedintele Evolio.

Pretul de vanzare al Evotab va fi de 750 RON cu tva inclus. Data lansarii in retele de retail este 15 februarie. Incepand cu 1 februarie se pot lansa precomenzi pe site-ul www.evolio.ro.

Pentru a downloada fisa produsului puteti sa accesati adresa: www.evolio.ro/pdf/evotab.pdf 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.