Honeycomb e aici: Android 3.0 de la Google devine realitate

Google a avut un eveniment special pe 4 februarie 2011 pentru lansarea Android 3.0 cu numele de cod Honeycomb. Aceasta e cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru platforme mobile, de la google, şi introduce o interfaţă utilizator nouă pentru tablete, împreună cu mai multe opţiuni foarte convingătoare cum ar fi accelerare hardware de calitate, randare hardware şi suport pentru procesoare multicore.

Pentru a arăta noile facilităţi ale acestei versiuni ale sistemului de operare Android,  Google a folosit tableta Xoom, anunţată dar încă nelansată de Motorola, pe care o aşteptăm pe piaţă spre finalul acestei luni. Tableta Xoom de 10 inci a fost folosită pentru a prezenta interfaţa holografică unică propuse de Google pentru Honeycomb.

Mai multe informaţii găsiţi pe articolul detaliat de pe site-ul Arstehnica, unde este explicată în detaliu şi noua facilitate oferită de Android Market, care îţi permite ca atunci când cumperi o aplicaţie de Android, aplicaţie să fie instalată şi pe device-ul tău mobil.

 

2 raspunsuri

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] pe telefon. Aplicaţiile disponibile pentru telefoanele de ultimă generaţie, cum sunt iPhone, Android sau chiar Windows Mobile, pot face aproape orice acum, de la a-ţi facilita accesul la aplicaţiile […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.