N550, GPS Evolio proaspăt pe platforma Centrality Atlas V

Evolio vine din nou cu noutăţi pentru pasionaţi de tehnologie. Recent s-a lansat pe piaţa din România N550, ultimul model de GPS de la Evolio, bazat pe platforma Centrality Atlas V, o realizare tehnologică nouă la nivel mondial, conform comunicatului de presă de la Evolio.

Noul GPS N550 aduce ca noutate o viteza mărită în exploatare, datorata frecventei de 533 Mhz a procesorului Dual Core ATLAS V, încercând astfel să ofere utilizatorilor o experienta de utilizare la superlativ. Dispozitivul are un timp foarte scurt de pornire si o precizie superioara de localizare, gratie noului set de algoritmi optimizati de procesare a semnalului satelitar, algoritmi integrati in noua platforma Centrality.

Evolio N550 are o autonomie sporita datorata sistemului de eficientizare a consumului de energie implementat in acest produs.  Astfel, perioada de utilizare fara a fi alimentat ar trebui să fie cu 30% mai mare fata de cea a GPS-urilor precedente.

Mai mult, cu ajutorul noului GPS exista posibilitatea de navigare pe internet, prin conectare Bluetooth cu telefonul mobil.

Chiar dacă nu am avut ocazia să testăm încă acest nou GPS, specificaţiile tehnice şi mai ales posibilitatea de utilizare ca browser împreună cu un plan de acces la internet pe l-aţi putea avea pe telefonul dvs mobil, face acest nou gadget o alternativă bună pentru cei care vor să-şi actualizeze GPS-ul actual.

O altă functie inedita a Evolio N550 consta in transferul agendei de contacte a telefonului mobil in memoria GPS-ului, iar prin functia Car Kit se pot efectua apeluri telefonice utilizand ecranul si sistemul audio al GPS-ului. Dotarile multimedia ale noului GPS sunt la inaltimea gamei Evolio, permitand o experienta diversa de entertainment pentru utilizatori prin consola de jocuri, player-ul video, cititorul de e-book-uri (carti electronice) si aplicatia de vizualizare si management al fotografiilor.
N550 dispune de cea mai noua si completa harta a Romaniei si Europei: Evomap2011, softul interactiv permitand actualizare gratuita online a hartilor, descarcare de informatii (ex: puncte de interes, camere radar, etc.) precum si configurarea acestora dupa preferintele utilizatorului.
La un preţ de vanzare pentru noul GPS de doar 699 RON, produsul ni se pare o investiţie bună. Gadget-ul este disponibil de astazi pentru comenzi on-line si incepand cu 1 Martie si in retelele de retail.
2 raspunsuri

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] E470-ECO GPS | Lucian Ruda | martie 30, 2011 at 13:45 Evolio, care ne-a obişnuit deja cu un produs nou la fiecare 2 luni şi care se axează în special pe produse din categoria navigatoarelor GPS şi […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.