Preţuri IPAD 64Gb în România – Street Price

IPad-ul de 9.7 inch cu 64 GB şi modul 3G integrat şi-a făcut apariţia şi în România. Gadgetul este ultraslim, la numai 1.3 cm grosime, are o greutate de 730 grame şi până la 10 ore autonomie. Procesorul este un Apple A4 1 Ghz care oferă o putere bună de calcul şi un consum de energie redus.

Displayul este de 9.7″ LED Touchscreen glossy cu 1024 x 768 rezolutie şi vine cu tehnologia IPS (in-plane switching) care permite unghiuri bune de vizualizare chiar şi la 178 grade înclinaţie, imaginea fiind clară indiferent de poziţia în care este ţinut device-ul.

Acest model de IPad are difuzoare şi microfon încorporate discret, conectivitate wireless 802.11 a/b/g/n şi Bluetooth v2.1 + EDR. Porturile disponibile sunt clasicul Jack de 3.5mm şi un Conector Dock. Pe partea de senzori acest gadget vine cu binecunoscutul deja Accelerometru şi un senzor de lumină ambientală. Acumulatorul este un Li – Polimer cu o autonomie bunicică.

În ciuda facilităţile care rivalizează cu un netbook decent, nu prea înţelegem de ce şi-ar dori cineva să cheltuiască 725 de Euro pe un astfel de Gadget, acesta fiind preţul „de stradă” la care poate fi achizionat în acest moment acest device. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two − 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.