Google Fast Flip: descoperă ştirile care te interesează

Printre noutăţile de azi şi-a făcut loc şi o descoperire întamplătoare, un serviciu din cadrul Google Labs de care nu am auzit nimic înainte, cu toate că a fost lansat în 2009. E vorba de Google Fast Flip, un serviciu care îţi permite să descoperi şi să împarţi cu prietenii ştiri actuale.

Serviciul încearcă să combine calităţile web-ului cu caracteristicile ale publicării clasice, tipărite pe hârtie, oferind posibilitatea să răsfoieşti efectiv printre materiale exact aşa cum faci într-o revistă. Îţi permite de asemenea să urmăreşti ce citesc prietenii tăi sau să te abonezi la anumite subiecte, să descoperi conţinut nou pe zonele tale de interes şi să creezi propria revistă pe baza unor căutări specifice.

Mai multe informaţii găsiţi în pagina de ajutor a serviciului, dar vă aşteptăm cu impresii directe despre cum poate fi utilizat optim acest serviciu. O listă completă cu sursele de unde vin aceste ştiri găsiţi tot pe fastflip: http://fastflip.googlelabs.com/sources 

3 raspunsuri
  1. valy
    valy says:

    Un serviciu de presa online care la primul clik iti ia ochii fiindca este foarte aratos si bine gandit,poti sa_ti alegi publicatiile pe care le vrei (filter) sa anunti si amici sau prieteni de existenta lui prin mail si retelele de socializare,sa cauti o anumita stire prin oprtiunea searche (eu sincer am incercat ubuntu :) )ai paginile de ziar ca un fel de preview…dar ce pacat ca nu ai si cateva publicatii indigene :(.Parca imi lipseste sa mai aflu „stiri calde” de Moni si Irinel,Pepe & Zavo…Frumos insa un pic cam inutil pentru noi romanaii de rand,insa poate pe viitor vom gasi postate macar una,doua publicatii cu veleitati de ziar serios care sa ne bucure si pe noi ca suntem prezenti in acel peisaj virtual select :)

    Răspunde
  2. Lucian Ruda
    Lucian Ruda says:

    La momentul respectiv ziceau ca vor include si stiri locale, dar se pare ca stirile despre Irinel si Pepe nu au fost suficient de interesante. Cred ca e mai bine asa.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + twenty =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.