Samsung Infuse 4G: un Android spectaculos

Un ecran spectaculos de 4.5inch, un procesor spectaculos de 1.2GHz, 4G pe anumite reţele, calitate spectaculoasă a materialelor folosite, un telefon care ar fi putut să fie următorul telefon Nexus. Experienţa pe partea de touch-screen pare să fie mai bună decât la Samsung Galaxy şi chiar mai bună decât la Google Nexus S.

Pe partea de specificaţii, procesorul de 1.2 GHz îl face cel mai rapid smartphone cu Android de până acum, ecranul este un nou Super AMOLED Plus, şi are într-adevăr ceva în Plus faţă de predecesorul  Super Amoled, fiindcă afişează mai mulţi subpixeli pe fiecare pixel, conectivitatea este 4G, un aspect care chiar dacă deocamdată nu te ajut prea mult la noi, nu strică să fie acolo.

Printre posibilele probleme ar putea fi viaţa bateriei, care cu un ecran aşa mare de dus în spate ar putea fi redusă, dar din teste nu a reieşit încă nimic foarte concret.

Smartphone-ul vine cu Samsung TouchWiz UI pe o platformă Android încă necunoscută ca versiune, dar dacă ar veni din fabrică cu Android 2.3 nu s-ar supăra nimeni. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − three =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.