Jocul Splatoon 2 – apreciat, dar nu cât trebuie

Review of: Splatoon 2
Game:
radoo
Version:
2
Price:
59

Reviewed by:
Rating:
5
On 5 noiembrie 2017
Last modified:5 noiembrie 2017

Summary:

Dacă nu era Zelda, probabil era cel mai bun joc al anului.
Recomandat cu căldură.

Pentru cei care încă nu au aflat, consola Nintendo Switch, lansată în acest an, este deja un mare hit pe piața mondială de console și jocuri de consolă.

Nintendo a reușit să lanseze consola la începutul anului împreună cu Zelda – Breath of the Wild, un joc excepțional pe care vi-l recomandăm cu căldură, mai ales că are șanse maxime să câștige premiul pentru Jocul Anului.

Dar să revin la Splatoon 2. Am jucat Splatoon 2 fiindcă am fost intrigat de rating-ul de vârstă 7ani+ pe care îl are jocul. Un shooter pe care îl poți juca la 7 ani? Ei bine da. Există împușcături, dar cu vopsea. Ce poate fi mai inofensiv de atât. Scopul nu este să-ți anihilezi adversarii (deși ajută!) ci să acoperi cât mai mult din suprafața de joc cu vopseaua echipei tale. Există mai multe suprafețe de luptă, care se schimbă o dată la 2 ore. Există mai multe moduri de joc, dar pentru început vă veți mulțumi probabil cu modul standard, eventual și cu vânătoarea de somoni care se activează cam o dată la 3 zile.

Sincer, mi-e greu să scriu altceva în acest mic articol decât Jucați-vă! Jucați-vă! E un joc super-tare, care merită zeci de ore de distracție.

E ceva ce nu mi-a plăcut? Ar putea fi, deși e doar un reproș despre ce ar fi putut să fie, nu neapărat despre ceva ce ar fi trebuit să fie. Mă refer la un mod multiplayer care să utilizeze o singură consolă. Practic nu te poți juca împreună cu familia sau prietenii decât dacă ai mai multe console. Având în vedere cât de mari sunt televizoarele acum, nu m-ar fi deranjat deloc un split-screen cu 4 jucători, iar în felul ăsta cu 2 console ai fi putut avea un meci complet de 4 la 4, fiecare echipă grupată la o consolă.

Și fiindcă nu vreau să fi trecut pe aici și să plecați fără un MEGA-tip, iată și un sfat extrem de util: în jocul clasic, modul în care se calculează suprafața vopsită ține cont și acordă un avantaj major zonelor de lângă tabăra inamică. Deci încercați pe final să vopsiți acolo cât mai mult. 

Dacă nu era Zelda, probabil era cel mai bun joc al anului. Recomandat cu căldură.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six − 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.