Articole

Call of Duty: Modern Warfare 3 vs Battlefield 3

Call of Duty Modern Warfare 3 va fi lansat abia pe 8 Noiembrie 2011. De ce vorbim deja despre el? Fiindcă este un joc care aduce experienţe noi în ceea ce înseamnă jocuri de război. Dar nu vorbim doar de Modern Warfare 3, Battlefield 3 nu se lasă nici el mai prejos.

Nu putem totuşi să ignorăm noutăţile cu care vine Battlefield 3. Pe lângă opţiunile noi de interfaţă şi modul ingenios de furnizare a instrucţiunilor de luptă, Battlefield 3 vine şi cu un sistem interesant de furnizare a misiunilor disponibile în joc şi cu nişte veşti interesante cu privire la modul cooperativ de joc.

Dacă la Battlefield 3, concurentul principal al lui Modern Warfare 3, modul multiplayer va fi disponibil cu până la 64 de jucători (dar limitat pe console la maxim 24 de jucători pe un server), Activision nu a oferit încă informaţii clare cu privire la ce va conţine modul multiplayer la Modern Warfare 3.

Până când vom avea mai multe informații exacte despre cele 2 jocuri, vă lăsăm să vă delectați cu cel mai recent trailer cu gameplay al lui Battlerfield 3, peste 12 minute de acțiune și detalii clare de pe tot parcursul jocului. Nouă ne-a plăcut.

Jocuri – Cargo: The Quest for Gravity

Despre Cargo: The Quest for Gravity nu vă putem spune decât ceea ce a dezvăluit casa de producție, fiindcă jocul urmează să fie lansat abia pe 20 Mai 2011. Îl prezentăm fiindcă am căutat un joc original cu ceva deosebit. Cargo: The Quest for Gravity pare să dețină această caracteristică. Jocul se desfășoară mult în aer și uneori în apă, iar personajul principal trebuie să se agite și să descopere tot felul de obiecte cu ajutorul cărora să rezolve diverse puzzle-uri cu scopul final de a restaura gravitația pe planetă. Printre obiecte se numără statuia libertății, pietrele din Insula Paștelui și cine mai știe ce…

Gameplay-ul este gândit să creeze dependență, principala caracteristică fiind puzzle-urile ale căror rezolvare se bazează pe identificarea unor soluții gravitaționale. Până la lansarea jocului, care se va produce în mai puțin de o lună, vă lăsăm să vă delectați cu niște capturi de ecran cu adevărat incitante.