Articole

Drobo FS, un ajutor pentru librăria ta multimedia

Când vine vorba de colecţii multimedia, indiferent că e vorba de zeci de giga de fotografii, de înregistrări audio sau colecţia cu filmele produse la mare, în fiecare vară, cam toţi, de la bunic la căţelul sau pisica familiei, avem cantităţi mari de date stocate, informaţii la care am ajunge mult mai des cu privirea dacă nu s-ar afla pe cine ştie ce hard portabil în cine ştie ce sertar.

Una din opţiunile pe care le aveţi când vine vorba de stocarea datelor într-un loc direct accesibil este Drobo FS de la Data Robotics, iar dacă vorbim de colecţii multi-media Drobo este gadget-ul care optimizează accesul.

O recenzie pe atât de completă pe cât poţi spera vreodată poate fi citită la Ars Tehnica, unde sunt detalii foarte tehnice despre modul şi principiile de funcţionare ale Drobo FS, împreună cu impresii directe obţinute de unul din editorii revistei după mai multe luni de utilizare efectivă. Deocamdată articolul cuprinde informaţiile tehnice, urmând ca o recenzie completă de utilizare să fie postată peste o săptămână, dar ne vom asigura că vă aducem aminte de partea a doua.

Dacă folosiţi deja un dispozitiv similar nu uitaţi să ne povestiţi în comentarii.