Articole

Customizează screen-saver-ul Kindle cu JailBreak

Dacă sunteţi printre posesorii de Kindle care s-au cam plictisit de screen-saver-ul standard al device-ului de la Amazon, probabil că printre avantajele de a aplica procedeul de JailBreak la acest device v-ar fi util să puteţi schimba acest screen-saver şi să îl înlocuiţi cu ceva mai inspirat.

Jason Fitzpatrick de la How-To Geek a publicat cu detalii cât se poate de amănunţite un how-to cu întreg procesul de JailBreak pentru Kindle, proces care este oarecum aprobat tacit de Amazon, care a publicat recent codul sursă pentru Kindle, sugerând în acest fel că nu are nicio problemă cu dezvoltările şi customizările care vor urma publicării.

Aşadar, în aşteptarea Kindle 2, despre care au început deja să apară zvonuri, de ce să nu profitaţi de acest proces extrem de simplu şi cu riscuri minime, aşa cum promit cei de la How-To Geek, şi să mai oferiţi Kindle-ului din dotare câteva facilităţi în plus. Urmăriţi linkul pentru un articol cât se poate de detaliat, cu screen-shot-uri pentru fiecare pas al procesului, articol care acoperă atât procesul de JailBreak pentru Kindle cât şi etapa de customizare a screen-saver-ului.