Google lanseaza programul pentru certificarea in Apps

Google a lansat un program ce va confirma atat pregatirea angajatilor reseller-ilor de Google Apps cat si cunostintele si experienta acestora. Programul de certificare va functiona pe baza insignelor (badges) in diferite domenii de expertiza: de la tech suppport pana la implementare de software.

Toate materialele de pregatire, inclusiv ghidurile de studiu sunt oferite doar in engleza, dar aceasta raza urmeaza sa fie marita curand. Acest program este rezultatul cererii unei certificari atat din partea clientilor App cat si a reseller-ilor. Partenerii care doresc aceasta certificare trebuie sa cumpere o camera de 45$ si sa plateasca 100$ pentru fiecare persoana care sustine testul.

Dupa obtinerea certificarii, specialistii IT vor trebui sa participe la un numar minim impus de cursuri si prezentari online. Google va tine „prezenta” si testul va trebui sustinut in fiecare an. Certificarea este targetata atat asupra partenerilor Google cat si a companiilor care vor sa aiba garantia ca angajatii sunt calificati. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + nineteen =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.