MSI lanseaza 3 tablete touchscreen in Iunie

Micro Star International (MSI) a anuntat lansarea a 3 versiuni ale tabletei touchscreen cu ecranul de 10.1 inchi pe data de 1 Iunie. Doua dintre acestea vor rula cu Windows 7 iar una va folosi Google Honeycomb OS.

Tableta WinPad care ruleaza cu Honeycomb foloseste un procesor Nvidia Tegra 2, cea de-a doua ruleaza cu un procesor AMD Brazos iar cea de-a treia este dotata cu un procesor mobil Intel Atom.

Varianta Android va costa 400$, cea cu procesor Intel va incepe de la 550$,  iar tableta cu procesor AMD va avea pretul cuprins in acest interval.  Touchscreenul Android va fi printre primele care foloseste Honeycomb si este mai ieftin decat Ipad-ul. Motorola a lansat de curand tableta proprie Xoom care costa 800$.

Cand toate cele 3 variante vor fi lansate, MSI spera sa atraga clienti din domeniul afacerilor care prefera sistemele de operare Windows in favoarea Apple. „Daca iti place Mac OS vei alege Ipad, dar daca esti fan Windows 7 sau Android, vei alege tableta noastra. Oamenii de afaceri care au mai folosit Windows pana acum vor descoperi ca aceasta interfata este una familiara.”(Luc Liao, marketing manager) 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.