Adaptor host pentru Samsung Galaxy Tab 10.1

Încurajaţi de noile facilităţi oferite de Android 3.1 Honeycomb, printre care posibilitatea de a utiliza porturile USB în mod host (gazdă), Samsung a lansat ieri pe site-ul din US un adaptor de 20 USD pentru Galaxy Tab 10.1 . În felul ăsta, portul USB existent pe Galaxy Tab devine un port USB complet, transformând astfel tableta dintr-un periferic într-o gazdă pentru alte periferice.

Chiar dacă aspectul acestui device nu e tocmai în linie cu silueta fină a lui Galaxy Tab, faptul că acum veţi putea ataşa tastaturi, mouşi, stick-uri USB sau orice alte device-uri care vor primi suport sub Android s-ar putea să vă convingă să ignoraţi acest aspect estetic.

Evident, adaptorul nu este încă disponibil în România şi nici măcar pe site-ul Samsung nu apare decât disponibil pentru pre-comandă, dar după ce toată lumea a aşteptat atât de mult pentru a avea USB hosting pe Android probabil că alte câteva săptămâni nu mai contează aşa mult.

Ce ne surprinde totuşi, este faptul că am testat de curând o tabletă shenzen, adică un knock-off făcut în China, care rula Android 2.x şi care n-a avut nicio problemă în a recunoaşte şi a utiliza un mouse. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.