Devil’s Tuning Fork, un joc gratuit cu un concept original

Cum ar fi dacă ai vedea lumea cu propriile urechi? Devil’s Tuning Fork este un joc de explorare first-person cu numeroase puzzle-uri, într-o lume necunoscută 3D în care navighezi folosind unde sonore reflectate vizual. Inspirat de o iluzie optică deja clasică a lui M.C. Escher şi de modul în care delfinii folosesc undele sonare pentru orientare, jocul îţi permite să explorezi o lume 3D într-un mod complet nou de percepţie a spaţiului.

Jocul este rezultatul a doar şase luni de lucru a unei echipe de programatori şcolari de la DePaul University’s College of Computing & Digital Media. Mai multe informaţii la http://GameDev.DePaul.edu.

Intriga jocului e simplă: eşti un copil care se trezeşte într-o lume alterntivă, după ce toţi copiii din lume au căzut într-o comă cauzată de o epidemie misterioasă. Cu un instrument magic care îţi permite să te orientezi, tu eşti copilul care trebuie să determine cauza epidemiei şi să îi salveze pe ceilalţi copii.

Jocul are o grafică deosebită şi fiind vorba de un joc independent nu e blocat în canoanele obişnuite, venind cu multe aspecte inovatoare. Nu vă lăsaţi păcăliţi de faptul că jocul e gratuit, el egalează şi depăşeşte în calitate multe alte jocuri pe care aţi fi nevoiţi să le obţineţi plătind.

Vă lăsăm să vă delectaţi cu câteva screen-shoturi interesante, dar cel mai bine e să alocaţi 10 minute pentru a descărca şi a testa singuri acest joc.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 11 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.