Yahoo va veni cu 2 produse noi pentru România în 2011

Chiar dacă informaţia este un pic prea criptică şi implicit cu un grad mare de inutilitate, ni s-a părut interesant să menţionăm că Yahoo a anunţat că va introduce în 2011 două noi produse pe piaţa din România. Anunţul vine după un anunţ recent cu privire la relansarea într-o nouă formulă tehnică şi grafică a serviciului global de căutare al Yahoo la nivel internaţional.

Din comunicatul publicat de Mediafax mai aflăm că Yahoo a lansate deja în România o versiune simplificată a portalului Yahoo.com similară cu cele deja lansate în Polonia, Turcia, Rusia şi Grecia, cu conţinut orientat pe câteva zone de interes cum ar fi Ştiri, Finanţe, Lifestyle, Sport,Tech (Gadgets), Meteo. La acestea se adaugă Yahoo! Mail Beta care permite utilizarea de adrese email @yahoo.ro.

Alte produse de socializa au rămas totuşi nelocalizate: Messenger, Games şi Groups, dar probabil dintre acestea se vor ivi cele 2 produse localizate despre care se vorbeşte în comunicatul de presă.

Raluca Hotăran a fost numită în funcţia de country content manager pentru Yahoo! România la începutul lunii ianuarie. Anterior, ea a ocupat mai multe funcţii în reprezentanţa locală a producătorului american de softwareMicrosoft.

„În România există o resursă alocată cu titlul de «Country Content Manager» care gestionează portalul Yahoo! România la nivel de conţinut şi produse locale. Momentan nu sunt în plan şi alte poziţii în România”, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, Raluca Hotăran.

La sfârşitul anului trecut, serviciile furnizate de Yahoo! erau folosite în România de 8,2 milioane de persoane, circa 80% din totalul celor cu acces la Internet. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + 6 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.