Prima tabletă Android 3.2 vine de la Huawei

Iată că tabletele bazate pe Android 3.2 încep să apară. Prima este Huawei MediaPad, o tabletă de 7inch cu procesor dual-core Qualcomm de 1.2GHz. Huawei spune că Honeycomb 3.2 este în esenţă cam de acelaşi calibru cu Honeycomb 3.1, doar cu numeroase customizări specifice pentru tabletele de 7inch, în loc de 10 inch.

Tableta Huawei, a cărei grosime este de 10.5 mm, vine cu un touch pad capacitiv cu 217 pixeli per inch, GPS, cameră frontală de 1.3 Mpixeli, cameră normală de 5 Mpixeli, WiFi 802.11n, o baterie cu o capacitate de circa 6 ore şi, aşa cum am menţionat un procesor de cursă lungă sub forma CPU-ului de 1.2GHz dual-core de la Qualcomm.

Mai merită menţionate o parte din caracteristici: 390gr masă corporală, playback video 1080p, suport pentru HSPA+ (14.4Mbps) pe 3G, 8GB de spaţiu intern de stocare şi un slot microSD. Printre aplicaţiile pre-încărcate se află Facebook, Twitter, Let’s Golf şi Documents To Go. Gadget-ul vine şi cu un modul Bluetooth, port HDMI şi Flash Player 10.3.

Chiar dacă deocamdată nu există informaţii legate de preţ, aşteptările sunt ca tableta să fie disponibilă pe toate continentele din trimestrul 3 al lui 2011, adică oricând în următoarele luni.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.