Acer dezvaluie noul Chromebook 15

 

Cu putin inaintea inceperii CES 2015, Acer a anuntat sambata o serie intreaga de prouse noi incluzand 2 Chromebook-uri, monitoare noi, un laptop cu o camera 3D si altele. Toate aceste produse vor fi prezentate in detaliu la conferinta ce are loc in Las Vegas.
chrome acer

Pentru Chromebook 15 cei de la Acer au creat cel mai mare Chromebook (de pana acum) cu un display de 15.6-inch HD Display, au marit viata bateriei la 15 ore si au folosit un procesor intel de ultima generatie. De asemenea, laptopul are cel mai mare touchpad disponibil pe orice device Chromebook.

Desi nu are o data exacta de lansare, ne asteptam ca Chromebook 15 sa apara pe rafturi undeva pe la mijlocul anului la un pret anuntat de 249$. 

1 răspunde
  1. Adina
    Adina says:

    Daca ar fi sa ma gandesc la fiabilitatea si lista completa a specificatiilor de ordin tehnic, compania Acer este unul dintre putinele branduri din acest segment comercial care ofera solutii optime din punct de vedere financiar si calitativ. Mi se pare o initiativa deosebit de inteligenta faptul ca ei se orienteaza spre imbunatatirea duratei de viata a bateriilor, tocmai pentru ca acest aspect are cel mai mult de suferit atunci cand se exploateaza alte elemente, precum grafica sau capacitatile placilor si procesoarelor. Oricum voiam sa fac o noua achizitie, mai ales ca se apropie ziua unei persoane dragi. Sper totusi sa ajunga si la noi in tara destul de repede.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + 16 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.