Yahoo relansează motorul de căutare cu câteva inovaţii interesante

„The Future of Search”, aşa îşi intitulează Yahoo noul motor de căutare care urmează să furnizeze rezultatele pentru Yahoo. După ce în trecut, după ascensiunea Google, Yahoo transferase căutările efectuate prin motorul său către motorul de căutare de la Microsoft, se pare că Yahoo revine cu un concept care, chiar dacă a mai fost încercat înainte, aduce totuşi lucruri noi în peisajul motoarelor de căutare.

Puteţi deja testa acest nou motor la http://search.yahoo.com, unde este funcţional în avanpremieră. Printre facilităţile cele mai importante se află afişarea de rezultate specifice asociate unor anumite tipuri de căutări. Ca exemplu, dacă veţi încerca o căutare care se referă la un sportiv, vi se vor afişa instantaneu rezultatele sportive ale atletului respectiv.

La o căutare cu o regiune geografică veţi primi în paralel şi rezultate cu puncte de interes din regiunea respectivă.

Toate aceste noi facilităţi vin în completarea a ceea ce Yahoo se laudă că este cel mai rapid motor de căutare existent în prezent. Evident, căutările folosesc şi facilitatea de instant search şi de sugestii, astfel încât odată ce începeţi să scrieţi ceva în căsuţa de search rezultatele încep deja să apară.

Dacă folosiţi deja acest motor de căutare sau aţi depistat rezultate interesante sau amuzante la anumite căutări, nu uitaţi să ni le împărtăşiţi în comentarii. 

0 raspunsuri

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] 2011 două noi produse pe piaţa din România. Anunţul vine după un anunţ recent cu privire la relansarea într-o nouă formulă tehnică şi grafică a serviciului global de căutare al Yahoo la nivel […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.