Gingerbread pentru Samsung Galaxy S

Samsung s-a ţinut de cuvânt şi a dat drumul al update-uri pentru Android-ul de pe Samsung Galaxy S, care acum poate rula Android 2.3.3 Gingerbread. Şi cum Aprilie e lună la fel de bună ca oricare alta pentru acest gen de noutăţi, cei de la HTC se pregătesc şi ei să dea drumul la Gingerbread pentru familia de telefoane Android HTC Desire.

Serverele Kies de la Samsung au fost deja pornite, iar Gingerbread a fost deja făcut disponibil pentru ţările nordice, Olanda şi Germania, cu celelalte ţări din Europa, incluzând Europa de Est şi România programate pentru următoarele zile.

Samsung are peste 10 milioane de terminale Galaxy S vândute în întreaga lume, şi având în vedere ştirile recente despre fratele mai tânăr cu dual-core al lui Galaxy S, care se pregăteşte de lansare, acest update nu face altceva decât să mai dea un mic avânt acestui telefon atât de răspândit la nivel mondial.

Nu avem încă nici o confirmare că Gingerbread pentru Android 2.3.3 se propagă în România, dar aşteptăm de la voi să ne confirmaţi când se întâmplă. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.