Wii 2, o consolă HD de la Nintendo?

În condiţiile în care pe piaţa de console nimeni nu a mai lansat o platformă nouă din 2006, vestea că Nintendo ar putea lansa (chiar dacă doar în 2012) următoarea ediţie a mult-apreciatei console Nintendo Wii ar putea genera destul de multă agitaţie pe piaţa jocurilor de consolă.

Într-adevăr, Microsoft a reuşit să mai anime lucrurile şi să mai fure din piaţă odată cu lansarea Kinect pentru Xbox 360, iar Playstation 3 pare că abia a fost lansată, dar Wii are totuşi o vârstă venerabilă, iar Nintendo pare că va scădea preţurile luna viitoare, deci zvonul ar putea fi destul de adevărat. Mai mult, în piaţă se vehiculează informaţia că dezvoltatorii de jocuri deja au avut sneak-peak la facilităţile noi console, astfel încât la lansare să existe deja un număr rezonabil de jocuri disponibile.

Nu este deloc clar cum va fi denumită consola (Wii 2, Wii HD, Wii 360 sau poate chiar Wii NT sau Wii NG) dar ne aşteptăm ca detalii mai amănunţite să apară chiar mai devreme de iunie. Pe piaţa liberă a zvonurilor se mai vorbeşte de integrarea unui sistem Blu-Ray în noua consolă, dar ne aşteptăm ca Nintendo să vină cu o nouă surpriză inovativă.

Între timp, nu ezitaţi să ne spuneţi în comentarii care este consola voastră favorită şi jocurile pe care le-aţi jucat cel mai des. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.