Gameplay Total pentru No Man’s Sky : 5 miliarde de ani.

Știm ca universul No Man’s Sky este cu adevărat masiv, datorită lumilor sale generate procedural. Chiar dacă dezvoltatorul Hello Games ar putea dezvalui numărul exact de lumi pe care jucătorii le pot vizita, ar fi incomprehensibil de mare. Totusi, acestia pot oferi o estimare legat de timpul necesar pentru a vizita fiecare planetă în joc: cinci miliarde de ani.

Această cifră a fost împărtășită cu IGN de Sean Murray (Hello Games). Este o perioada extraordinar de indelungata, dar ceea ce este cu adevarat impresionant este ca pentru a ajunge la totalul de 5 miliarde de ani, jucatorul ar petrece DOAR 1 secunda pe fiecare planeta. Do the math: 1 minut petrecut pe fiecare planeta ar insemna ca un om ar avea nevoie de 300 miliarde de ani pentru a explora toate planetele din joc. Ceea ce prezinta jocul până acum sugerează ca vei avea nevoie de mult mai mult de un minut, să nu mai vorbim o secundă, pentru a explora pe deplin orice lume, deci este evident ca nici un jucator nu va putea vizita intreg universul. De asemenea, Murray a lansat un teaser: „Vom avea ceva foarte mare de prezentat in curand.”

Jocul open-world a fost dezvaluit anul trecut in Decembrie si ne asteptam sa-l vedem pe rafturi la sfarsitul lui 2015 pe PS4, urmand a fi lansat pe PC ulterior. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − nine =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.