Apple lanseaza iPad 2

Apple a lansat pe data de 2 Martie iPad 2, folosit pentru web-browsing, citit si trimis emailuri, vizionat poze sau videoclipuri, ascultat muzica, jocuri si multe altele. iPad 2 are un design nou, cu 33% mai subtire si cu pana la 15% mai usor decat originalul, pastrand ecranul de 9.7 inchi. iPad 2 este dotat cu noul procesor Apple A5 pentru viteza sporita si grafica puternica iar acum este dotat cu 2 camere video: o camera pe partea din fata pentru Face Time si Photo Booth, iar cea de a doua pe spatele iPadului care capteaza video la calitatea 720p HD.

„Cu mai mult de 15 milioane de unitati vandute, iPad a definit o categorie cu totul noua pentru device-urile mobile” a declarat Steve Jobs, CEO Apple. „In timp ce alte firme se chinuie sa copieze prima generatie de iPad, noi lansam iPad 2, care ridica stacheta mult deasupra competitiei”.

iPad 2 cu wi-fi va fi disponibil in magazine pe data de 11 Martie pentru un pret(recomandat de Apple) de 500$ pentru modelul 16GB, 600$ pentru cel de 32GB si 700$ pentru varianta de 64GB. Pentru iPad cu optiunea 3G inclusa, preturile vor creste cca. 100-150$ pentru fiecare model. 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.